cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Èxit rotund de la XIII Fira de Tardor

La nova iniciativa del batle Serra per recrear la marjal a la plaça Major entusiasmà els visitants

M.PUIGRÒS.Sa Pobla.
La gran novetat de la XIII edició de la Fira de Tardor de sa Pobla de recrear la típica marjal poblera a la plaça Major fou un gran èxit que aconseguí despertar l'interès de tots els visitants i veïns de la localitat.

Després que l'anterior edició de la Fira fos passada per aigua, en aquesta ocasió el bon temps acompanyà durant tota la jornada i fomentà que milers de persones s'acostassin a sa Pobla per gaudir d'una Fira ja arrelada on es pogueren veure mostres d'animals, fira artesanal, fira medieval, mostra de cotxes i maquinària agrícola, així com els estands de les empreses participants, ubicats devora el museu de Sant Antoni i el Dimoni.

A partir de les deu i mitja del matí començaren a arribar a l'antiga estació de ferrocarril les distintes autoritats, que acompanyaren els membres del Consistori pobler en el seu tradicional passeig per la Fira. Així, destacà la presència de la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs; la consellera d'Agricultura del Govern balear, Margalida Moner; el conseller de Medi Ambient del Govern, Jaume Font; el president del Parlament de les Illes, Pere Rotger; el conseller d'Economia i Hisenda del Consell insular, Miquel Àngel Flaquer; el delegat de Govern, Miquel Ramis, com també altres autoritats de pobles veïns.

La plaça Major estigué amenitzada durant gran part de la jornada amb la música i els balls tradicionals mallorquins en directe des de l'escenari habilitat davant el consistori.

Així mateix, una altra de les novetats d'aquesta Fira de Tardor era l'exposició a l'interior de la Sala de les maquetes i projectes que el Consistori té en marxa. Nombroses persones s'interessaren per conèixer de ben prop la idea de l'espai mediambiental de can Cirera Prim i també del nou centre de dia, entre d'altres.

La plaça Major mostrà diverses activitats tradicionals de la marjal poblera que cobriren les expectatives de tots els visitants.

Devers el migdia la carretera d'Inca a sa Pobla en direcció cap a la Fira començava a patir certes retencions de trànsit. La manifestació en forma de cadena humana organitzada per la Plataforma Sí Desdoblament no aconseguí frenar els milers de visitants que es decidiren a acostar-se a sa Pobla.

La nova ubicació dels estands de les empreses, devora el museu de Sant Antoni i el Dimoni, per la iniciativa del batle de fer la marjal a la plaça Major, també tingué molt bona acceptació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.