algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Un foc destrueix un magatzem d'un hotel tancat a Cala Major

Tot i que per ara no hi ha cap prova, sembla que fou intencionat


La passada matinada es declarà un incendi al magatzem de l'hotel La Cala, que està situat al carrer Gavina, al costat de la platja de Cala Major, a Palma. El foc fou sufocat pels bombers, que reberen la telefonada d'auxili al voltant de les dues de la matinada d'ahir. Les flames s'estenien en un magatzem que està situat a la part d'enrere d'aquest establiment hoteler, de tres estrelles, ubicat al costat de la platja. Com l'hotel roman en aquests moments tancat al públic, dins del local estaven emmagatzemades tots els para-sols i gandules que es col·loquen a la zona de la piscina i de la platja durant la temporada turística.

Aquesta zona, a més de magatzem, també s'utilitza com a dispensari mèdic. Encara que no hi ha cap prova que pugui verificar-ho, tot apunta que el foc fou intencionat.

Segons un empleat, que ahir estava reparant els para-sols que havien quedat destrossats per l'acció de les flames, les nits dels caps de setmana solen concentrar-se un grup de joves a la passarel·la de fusta que hi ha al costat de la paret de l'hotel. L'empleat sospita que el més segur és que algun d'ells llançà, a través d'una finestra del magatzem, un llumí o un cigarret, i que d'aquesta manera s'inicià el foc. Es descarta la possibilitat d'un curtcircuit perquè l'electricitat estava tallada en aquesta zona de l'hotel.

A causa que dins del magatzem hi havia col·locats tots els para-sols de palla i les gandules de plàstic, a més a més d'altres objectes de plàstic, el foc s'estengué amb molta rapidesa, ja que es tracta de material molt inflamable. Les flames provocaren una intensa fumera, que d'immediat fou detectada pels veïns que resideixen a la zona de Cala Major, que avisaren la Policia Local i els bombers.

Les tasques d'extinció es prolongaren durant més de dues hores. Els bombers tingueren problemes per accedir al lloc, ja que el carrer d'accés fins a la platja era molt estret i dificultava el pas dels vehicles. Els bombers no pogueren evitar que tot el material que hi havia dins del magatzem de l'hotel quedàs destruït. Els danys econòmics són molt abundants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.