nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Imputen nou casos més al violador de nines que va ser detingut a Palma

En ser arrestat, l'implicaren en tretze delictes, però ara el relacionen amb 22 agressions


La Policia ha implicat Sebastià Pol Bauzà, l'individu acusat de violació de menors, en nou casos més dels que inicialment li varen imputar. Quan fou detingut, el relacionaren amb tretze denúncies d'agressions sexuals comeses durant el període de juny de 2001 el mes d'agost de 2003. Tanmateix, en les últimes setmanes s'ha sabut que hi ha altres casos similars, tots ells comesos a Palma, que no s'havien resolt i no es descarta que poguessin haver estat comesos per Sebastià Pol. Per això, en aquests moments són 22 els casos que se li imputen a aquest individu, que l'any 1990 fou condemnat a 63 anys de presó per abusar de menors.

La majoria de jutjats de Palma tenia registrades denúncies per agressions sexuals comeses sobre menors. El cas, al final, l'investiga el Jutjat d'Instrucció número 4 de Palma. Això es deu que aquest jutjat fou el que rebé la denúncia de la primera de les nou agressions sexuals, que Sebastià Pol Bauzà reconegué, el dia que fou detingut per la Policia. La instrucció policíaca del cas és molt complexa i s'analitzaran restes biològiques d'altres denúncies d'atacs sexuals que no estan resoltes, per comprovar si pertanyen a aquest individu, que en el seu dia fou conegut com el «sàdic de l'ascensor».

D'altra banda, es dóna la circumstància que totes les agressions sexuals que ha reconegut l'individu es cometeren a Palma, però sempre en diferents barriades. Així mateix, se sap que l'individu vigilava les menors i anava darrere d'elles quan les veia que pujaven soles a l'ascensor d'algun edifici. En aquell moment, l'agressor treia una navalla i amenaçava la menor. Llavors obligava la petita a acompanyar-lo fins a l'últim pis i a entrar a la zona situada al costat de la maquinària de l'ascensor. Era allà on les nines eren sotmeses a aquestes agressions sexuals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.