algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PSM no aconsegueix celebrar el ple convocat contra les multes als antiautovia

La segona reunió per a la sessió s'ha fixat per dimarts a les 12.00 hores

84634
Unes trenta persones amb esparadrat a la boca protestaren per les sancions als antiautovia.


Tan sols un dels dos regidors del PSM de Costitx acudí al ple d'ahir en el qual s'havia de debatre una moció del seu grup per demanar la retirada de les multes imposades a 14 manifestants antiautovia perquè impedien la sortida de Maria Antònia Munar de l'Ajuntament el passat 13 d'octubre en el darrer ple municipal.

El regidor Antoni Gomila (PSM) justificà l'absència de Maria Teresa Garcia «perquè és de viatge» i explicà que «és una prova que aquest ple no l'hem fet coincidir aposta amb la manifestació antiautovia de Sineu, tal com ha dit Munar, perquè som els primers interessants a assistir-hi. En absència de tots els regidors d'UM i de la regidora del PSM, a falta de quòrum suficient el ple no pogué ser constituït i la secretària realitzà una segona convocatòria per dimarts 2 de desembre a les 12 hores.

A la sala de plens de l'Ajuntament hi havia una trentena de manifestants amb la boca tapada amb esparadrap en senyal de protesta per les multes que tramita la Delegació de Govern contra els antiautovia. Els assistents protestaren per la data i hora de la propera convocatòria perquè «som treballadors i per venir hem de perdre el nostre jornal i no ho podem fer cada dia». A la sortida de l'Ajuntament, el coordinador del PSM Jordi Fiol demanà la dimissió de la batlessa Maria Antònia Munar per «la deixadesa de les seves funcions com a primer edil de Costitx».

Maria Antònia Munra en declaracions a Diari de Balears digué ahir que «malgrat la propaganda que ha fet el PSM casa per casa perquè la gent es manifesti en aquesta sessió plenària només han assistit 25 persones, 20 de fora i només 5 de Costitx, i dels dos regidors del PSM només n'ha vingut un». En opinió de Munar, «això evidencia que no tenen el suport del poble i que UM no cedeix a la pressió».

La batlessa de Costitx assegura que «el PSM no pot governar des de l'oposició» i que l'ocorregut ahir és una bona prova d'això. «El PSM no intenta millorar sinó dividir i crispar el poble de Costitx, a més intenten incitar el transfuguisme amb els seus actes», finalitzà la batlessa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.