algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
16°

La indústria turística balear, un model per a la Baixa Califòrnia

L'estat mexicà de la Baixa Califòrnia vol prendre exemple de la indústria turística balear per tal de donar un impuls al seu creixement econòmic. Amb un 84% del territori pendent de desenvolupar i importants zones verges, els seus representants polítics volen orientar la seva destinació turística cap a la sostenibilitat.

El secretari de Turisme de la Baixa Califòrnia, Alejandro Moreno Medina, mantingué ahir a la Cambra de Comerç de Palma diverses reunions amb empresaris del sector a Balears -les segones en vuit mesos- i representants de l'Escola d'Hoteleria de la UIB. «Volem aprofitar l'oferiment que ens han fet empresaris i institucions de professionalitzar l'activitat turística al nostre estat», digué Alejandro Moreno.

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Lladó, justificà la trobada en «l'aposta que feim des de la Cambra per la internacionalització de les nostres empreses». En aquest sentit, «Balears pot oferir una experiència molt important no només en turisme, sinó també en infraestructures nàutiques, ordenació territorial, gestió de residus».

Conscient de «les llums i de les ombres» del turisme a la nostra comunitat, Alejandro Moreno expressà el seu interès per aprendre d'«una destinació turística amb més de 100 anys d'experiència». El secretari de Turisme de la Baixa Califòrnia declarà que «podem construir un producte exclusiu i de qualitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.