algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 23°
28°

L'IES Damià Huguet pateix greus problemes d'accés i aparcament

L'Ajuntament ha comanat un projecte per millorar la circulació

JOSEP M.SASTRE.Campos.
Dos mesos després de l'estrena i a tres de la seva inauguració, l'institut d'ensenyament secundari Damià Huguet de Campos pateix greus problemes de circulació, aparcaments i accessos. La direcció i l'AMPA reclamen una solució a aquest problema des que començaren les obres, al Govern, però, l'única cosa que s'ha fet de moment ha estat improvisar un espai on els autocars puguin maniobrar.

Les conseqüències directes les pateixen els professors i alumnes en hores punta. Així, a primera hora del matí i a l'hora de sortida, l'estret camí des Revellar -únic d'entrada i sortida- es col·lapsa, ja que conflueixen professors amb el seus vehicles i alumnes que arriben en bicicleta, moto, a peu, acompanyats pels seus pares o en autocar. A més, segons explicaren alguns professors, falten zones d'aparcament, per la qual cosa molts d'ells han d'aparcar en el mateix camí des Revellar.

La directora del Damià Huguet, Margalida Burguera, explicà que «la solució és tenir un camí d'entrada i un altre de sortida i també ampliar el camí des Revellar, ja que és perillós sobretot per als alumnes que vénen a peu o en bicicleta». A tot això el batle de Campos, Andreu Prohens (PP), comentà que l'Ajuntament està en vies de solucionar aquest problema i, de fet, ja ha comanat un projecte. «No hi haurà problemes perquè hi ha uns terrenys que són de propietat municipal per on es podria obrir un camí. Hem encarregat un projecte a l'enginyer de camins i també estudiam ampliar el camí des Revellar».

L'IES Damià Huguet fou impulsat per Damià Pons quan era conseller d'Educació i Cultura. El Govern pagà la construcció del centre, que costà 3,3 milions d'euros, mentre que l'Ajuntament comprà els terrenys. El centre té 16 unitats i capacitat per a 367 alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.