algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
14°

La plataforma Sí desdoblament entrega avui 8.000 al·legacions

Diumenge protestarà contra l'autovia a sa Pobla amb un cordó humà

La plataforma Sí desdoblament, No autovia registrarà avui prop de 8.000 al·legacions de particulars al projecte de construcció de l'autovia Inca-sa Pobla al departament de Carreteres de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern de les Illes Balears. Una vintena de membres d'aquest col·lectiu, que ha organitzat una cadena humana pel proper diumenge en senyal de protesta, traslladarà amb carretes i fins a la Conselleria les 8.000 al·legacions que han estat recollides durant el darrer mes a l'Ajuntament de Campanet.

L'Ajuntament aprovà durant la nit d'ahir en ple les pròpies al·legacions que seran incloses en el paquet de les 8.000 que s'enregistraran avui. «És cert que els ajuntaments encara tenim quinze dies per al·legar, però creim que aquest era el moment de fer una al·legació amb caire més polític encara que aquest fet no significa que més endavant presentem al·legacions tècniques», digué el batle Francesc Aguiló (PSM).

Les al·legacions de l'Ajuntament demanen que s'executi el projecte de desdoblament de la carretera, tal i com es fa en la carretera entre Inca i Manacor i que no s'executi la projectada autovia. A l'escrit denuncien l'impacte que el projecte tindrà sobre Ullaró així com també a altres cases catalogades pel municipi.

L'escrit municipal d'al·legacions fou aprovat en ple amb els vots de PSM i PSOE, membres dels quals assisteixen habitualment a distintes convocatòries de la plataforma i amb els vots en contra del PP. El president dels populars deixà clara la posició vers la «incoherència del PSM. Aquest projecte és el mateix que presentà el pacte de progrés. La diferència és que l'actual projecte s'adapta a les normatives».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.