bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
11°

El PSM entén que el ple continua convocat i anuncia que hi anirà

Creuen que serà una «irresponsabilitat» si Munar no hi compareix


El PSM de Costitx dóna per convocat el ple del proper dissabte 29 de novembre, en el qual s'ha de decidir si l'Ajuntament demana o no a la Delegació de Govern que reconsideri les multes dels antiautovia.

Els nacionalistes acudiran a la sessió plenària a les 12.00 hores, responent així a la convocatòria de la secretaria, malgrat les declaracions que la batlessa, Maria Antònia Munar, realitzà ahir a Diari de Balears anunciant que el ple no es podrà constituir perquè, tal com mana la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, hi seria necessària l'assistència d'un terç del nombre legal dels membres del ple, que mai no podrà ser inferior a tres, quòrum que s'haurà de mantenir durant tot el ple i el PSM només compta amb dos regidors.

De les declaracions de Munar es desprèn que, a excepció d'una sorpresa de darrera hora, els regidors d'Unió Mallorquina no acudiran a la sessió convocada.

El PSM de Costitx considera que «seria una greu irresponsabilitat i un insult a la democràcia que Maria Antònia Munar i el grup municipal d'UM boicotejassin amb la seva no assistència la realització del ple extraordinari convocat per dissabte a petició del grup municipal del PSM».

Els nacionalistes demanen a Unió Mallorquina «que respecti les normes del joc democràtic i que no tingui por d'un diàleg». Així mateix, des del PSM entenen que la sessió plenària està convocada per la secretaria, ja que «tots els regidors del Consistori han rebut la seva corresponent ordre per assistir-hi», finalitzen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.