algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
10°

Francesc Casadesús dimiteix com a vicerector de Projecció Cultural

El rector Avel·lí Blasco el nomenà en el càrrec el mes de juny passat

C. ROIG.Palma.
La Universitat de les Illes Balears (UIB) anuncià ahir la renúncia de Francesc Casadesús al seu càrrec de vicerector de Projecció Cultural per «motius personals i professionals».

Casadesús és professor del Departament de Filosofia de la UIB i va ser nomenat vicerector de Projecció Cultural pel màxim responsable universitari, Avel·lí Blasco, el mes de juny passat, pocs dies després que la Junta de Govern aprovàs la creació d'aquesta nova figura. La designació va convertir Casadesús en el responsable del Servei d'Activitats Culturals, de la Coral Universitària i del Gabinet Tècnic d'Imatge.

A més, Casadesús assumia la direcció i la coordinació d'activitats culturals i esportives, la Universitat d'Estiu i la Universitat Oberta, i s'encarregava, així mateix, de mantenir les relacions amb la Pastoral Universitària.

Aquest professor és llicenciat en ciències de la informació i filologia clàssica i filosofia, i en aquests moments combina la seva feina docent al departament de Filosofia i Treball Social de la UIB amb la presidència de la Secció Balear de la Societat Espanyola d'Estudis Clàssics i la secretaria de la Societat Ibèrica de Filosofia Grega, a més de ser el coordinador del Festival de Teatre Grecollatí.

Investigacions
Els seus treballs i investigacions s'han centrat d'una manera especial en els estudis de vocabulari filosòfic grec, i de la religió i la filosofia gregues. Casadesús ha publicat diversos articles i llibres relacionats amb aquests temes.

Des del 1999 i fins enguany ha estat secretari del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB. A més, és director de de la Revista Taula i de la col·leció A Taula del Departament de Filosofia.

Fonts de la Universitat de les Illes Balears explicaren que de moment encara no s'ha fet públic el nom de la persona que subsitituirà en el càrrec Francesc Casadesús dins l'equip de direcció de la institució acadèmica balear.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.