algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Palma podria acollir la reunió del sector aeri internacional el 2005

El Govern negocia amb IATA la celebració del seu congrés anual

L'Associació Internacional del Transport Aeri, IATA, podria dur a terme a Palma el seu congrés anual el 2005. El Govern de les Illes Balears ja ha iniciat contactes, a través de la Conselleria de Turisme, amb els màxims responsables d'aquesta organització. Així ho va anunciar ahir el director general de Promoció, Eduard Gamero, qui destacà que «les negociacions van per bon camí, tot i que ens trobam en una fase embrionària».

Després de l'«èxit» obtingut amb la convenció anual dels agents de viatge britànics ABTA, els responsables de Turisme volen dur a les Balears esdeveniments importants relacionats amb el sector, «almanco un pic cada any». D'aquesta manera, entre finals d'octubre i novembre del 2004 es duran a terme a Palma els congressos dels agents de viatge alemanys i espanyols, a més de la fira bianual «Teconoturística». A tots aquests actes podrien sumar-se en un futur els congressos dels agents de viatge francesos, italians i holandesos. L'Associació Internacional del Transport Aeri, IATA, reuneix aproximadament 280 companyies aèries, entre les quals s'inclouen les més importants del món.

Totes les companyies associades a IATA representen més del 95% de tot el tràfic aeri regular internacional. La magnitud i presència d'IATA a tot el món, fa pensar que la celebració del seu congrés anual a Palma significaria un «impuls important per a la promoció de les Balears a l'exterior». Tot i això, Gamero assenyalà com a molt més important la participació del sector privat. «Sense ell no podríem garantir l'èxit en l'organització de cap esdeveniment d'aquestes característiques», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.