algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La IV edició de la Fira de la Mel, tot un referent per als apicultors

91050
La consellera Margalida Moner i el batle d'Inca, Pere Rotger.

C.M. Llubí.
La Fira de la Mel, que enguany ha celebrat la seva IV edició, s'ha convertit en tot un referent per als professionals de l'agricultura i, més concretament, pels apicultors de les Balears, que no volgueren perdre's aquest encontre per tal de promocionar els seus productes. Així, a la Fira tampoc hi faltà una petita representació de productors de mel d'Eivissa i Formentera.

Precisament ahir Antoni Cerdà, un productor de mel de Llucmajor, destacava «l'alt nivell de vendes aconseguit». I és que al llarg del dematí, ahir molts visitants s'interessaren per conèixer i adquirir alguns productes com licor de llimona amb mel, sobrassada amb mel o gelea real amb mel. El cert és que els expositors que més èxit tengueren foren aquells que oferiren degustacions de mel.

Ahir també fou una bona ocasió per als professionals, ja que a la plaça de la Carretera de Llubí trobaren una paradeta dedicada al material per a la producció apícola.

Les empreses i comerços locals també varen tenir el seu lloc. Al voltant dels expositors dedicats a la mel s'instal·laren nombrosos professionals de la localitat per promocionar els seus productes.

A més dels polítics locals, el president del Parlament i batle d'Inca, Pere Rotger, i la consellera d'Agricultura del Govern, Margalida Moner, entre d'altres, es desplaçaren fins a Llubí per conèixer les peculiaritats d'aquesta fira.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.