cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 23°
31°

El PSM al·lega 15 taxes, entre les quals la de la residència i la guarderia


El PSM, a l'oposició de l'Ajuntament de Campos, ha presentat una quinzena d'al·legacions pel mateix nombre de taxes modificades fa poc temps per l'equip de govern del PP. Destaquen les referides a la residència Sor Maria Rafela i a la guarderia, com també les al·lusives a l'atorgament de llicències d'obres, Escola de Música, guals i dipòsit d'animals.

Els regidors nacionalistes, Joan Juan i Guillem Vidal, consideren que diverses modificacions «vulneren la llei, com és el cas de la guarderia, que encareix un 20% els preus per als no empadronats a Campos però el servei que es presta és el mateix».

A més, el PSM rebutja la «situació de desigualtat que es produeix a la residència de gent gran, on alguns continuaran pagant el 80% de la pensió i altres 595 euros fixos mensuals». Segons Vidal, l'acord «és contrari als estatuts. Es tracta d'un servei públic i per definició sempre serà deficitari. I això no és un hotel de luxe, tal com va dir el batle en el consell d'administració».

D'altra banda, el PSM també al·lega l'aprovació de sous dels regidors, perquè considera que «es vulnera de nou la llei i es pretén trepitjar l'oposició». Un dels arguments principals esgrimits per Juan i Vidal és que existeix una «falta de motivació i la llei no posa límit quant a l'assistència a sessions. I allà on la llei no distingeix, el batle Prohens no ha de distingir». A més, «se'ns lleva representació a la guarderia i a la mancomunitat, i es deleguen les competències a la comissió de govern».

El reglament de funcionament dels plens continua sent objecte de fortes crítiques. «Les traves ja comencen fixant els plens a les 8.00 del matí, en horari laboral», lamenta Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.