algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

L'acusació particular demana 38 anys de presó pel crim de Maria Antònia Colom

La dona fou assassinada el 2002 i després de ser degollada es cremà el seu cadàver

70608
Maria Antònia Colom, la víctima.


La família de la funcionària Maria Antònia Colom Vich, que el 2002 va ser assassinada i el seu cadàver calcinat, sol·licita una condemna de 20 anys de presó per al presumpte autor del crim, el colombià Patricio Arturo G.V., que s'ha confessat autor dels fets.

L'advocat Ramon Riutort, com a acusació particular, també reclama 18 anys de presó per a l'altra acusada, Olivia C.M., al·lota de l'anterior, com a inductora. Així mateix, reclama una important indemnització als familiars de la víctima.

El fiscal també imputa els mateixos delictes a la parella, encara que reclama una pena menor: per a l'home demana 19 anys i a la dona 17.

El crim va ocórrer el dia 5 de novembre. Maria Antònia Colom Vich era una funcionària del Govern, estava separada i patia una depresió. En els darrers temps havia establert una relació amb un grup de persones, entre els quals el colombià i l'altra acusada. Patricio i Maria Antònia Colom havien mantingut una relació sentimental, però quan van ocórrer els fets ell convivia amb Olivia.

Abans que ocorregués el crim la funcionària va denunciar la parella per haver-li robat joies i el seu vehicle. Malgrat tot, la dona va continuar visitant-los a la barriada de Son Roca. Segons l'escrit d'acusació, a la dona li van robar un altre lot de joies i la parella intentà que no els denunciàs. Segons els escrits de les acusacions, Olivia i Patricio Arturo van decidir desfer-se de la dona. Van cercar un sicari perquè la matàs, un individu de nacionalitat colombiana, però es va negar a cometre el crim. Per això, segons l'acusació, Patricio va decidir matar ell mateix la dona. Aquell dia la víctima es va presentar al seu domicili de Son Roca i van quedar veure's més tard. La cita va ser a prop de Santa Maria. L'individu va acudir a la trobada armat amb un ganivet i, segons els acusadors, primer va degollar la dona i després la va apunyalar diverses vegades. Tot ocorregué al vehicle de la dona.

Després l'home va comprar benzina i va calcinar el cadàver. Traslladà el cos fins a la carretera entre Inca i Llubí i el va deixar a la cuneta. Després va tornar a Palma i es va detenir en una zona poc transitada pròxima al polígon de Son Castelló. Va calar foc al vehicle amb la intenció que desapareguessin les proves, però dins del cotxe, que va ser trobat molts dies després, es van trobar taques de sang de la víctima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.