muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Els compradors del solar del carrer Picasso evadiren imposts


La Policia va confirmar ahir que per la venda del solar situat a l'avinguda Picasso, per la qual es jutja cinc persones acusades de diferents delictes econòmics, no es va tributar cap impost a Hisenda. Aquesta situació també va ser confirmada ahir al judici per l'inspector d'Hisenda encarregat d'investigar l'operació.

Els policies que varen indagar sobre aquesta venda varen confirmar que havien descobert la intervenció de diverses empreses instrumentals en aquesta operació i es va comprovar que no tenien llibres de comptabilitat. L'acusació sosté que un dels imputats va enganyar els seus familiars per la venda d'aquest solar, pel qual va cobrar més de 950.000 euros, (prop de 160 milions de pessetes), encara que es va escripturar per 720.000 euros (120 milions de pessetes). La Policia va confirmar que va descobrir l'ingrés d'un taló de 240.000 euros (40 milions de pessetes), utilitzat a l'operació immobiliària, i que un dels acusats va dir que es tractava de «doblers negres».

Tanmateix, la Policia no va poder descobrir el nom de la persona que va cobrar aquesta quantitat a l'entitat bancària, fet pel qual els advocats defensors sostenen que no es pot demostrar que aquesta quantitat és de doblers no declarats a Hisenda. Els advocats defensors intenten desmuntar l'informe de l'inspector d'Hisenda, que va sostenir ahir que la quota tributària que va deixar d'abonar-se assoleix la xifra perquè es consideri un delicte fiscal. El judici quedarà vist avui per a sentència. El fiscal imputa al principal acusat un delicte fiscal, apropiació indeguda i estafa, i demana contra ell una condemna de nou anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.