algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Matas: «Els cicles econòmics són implacables amb les ineficàcies»

El president va escometre novament la política turística del Pacte

J.C.P./EFE. Palma.
El president del Govern, Jaume Matas, va dir ahir, en referència a la recessió del sector turístic balear durant la passada legislatura, que «els cicles econòmics són implacables amb les ineficàcies». Matas va escometre novament la política turística del Pacte, que «no va saber donar resposta als problemes conjunturals del sector», alhora que va advocar per augmentar la competitivitat de les Illes «fomentant la innovació i ajustant la relació qualitat-preu».

La crítica oberta cap al passat «progressista» va ressorgir en el discurs que el president Matas va fer en l'acte de presentació de l'especial que sobre Balears publicà ahir el diari Expansión del Grup Recoletos. Pel cap de l'Executiu autonòmic, el Govern del Pacte de Progrés «no va saber donar resposta a la conjuntura desfavorable», ja que volgué incidir en la demanda en comptes de centrar els seus esforços en la millora de l'oferta turística.

A l'acte hi eren responsables d'empreses i representants de diferents agrupacions patronals, com també el president del Grup Recoletos, Jaime Castellanos. En representació de les institucions van acudir-hi, entre d'altres, la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar; la regidora de Turisme de l'Ajuntament, Francisca Bennasar, i el conseller d'Economia, Lluís Ramis d'Ayreflor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.