nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Agents de viatge i majoristes de l'Estat faran a Palma el seu congrés

Aviba organitzarà l'esdeveniment, a finals d'octubre del 2004

Uns 600 representants d'agències de viatge, grups turístics i touroperadors espanyols assistiran a finals d'octubre o principis de novembre del 2004 a la convenció de la Cúpula Associativa d'Agències de Viatge d'Espanya (CAAVE) a Palma, segons han confirmat el Govern balear i l'Agrupació d'Agències de Viatge de Balears (Aviba), principal organitzadora de l'esdeveniment. La patronal va obtenir el vistiplau de la direcció de CAAVE en la passada convenció de la patronal a Istanbul, tot i que encara no han firmat cap compromís concret amb el Govern.

CAAVE, que agrupa el negoci emissor, receptiu i d'intermediació turística del país, realitzarà per primer pic la seva convenció a Mallorca, un mes abans que l'Illa aculli el congrés dels agents de viatge i touroperadors alemanys, DRV, esdeveniments que tindran un efecte promocional i de millora de vendes al segon i tercer mercat en importància per a Balears, segons espera el sector turístic. La patronal Aviba té la intenció d'organitzar una trobada de «ressonància europea» per a la qual convidarà les principals personalitats turístiques espanyoles i algunes d'internacionals, encara que els continguts no estan concretats.

El congrés es durà a terme a l'Auditòrium de Palma o bé al centre de convencions del Gran Meliá Victoria, amb capacitat per a unes 500 persones, en funció del nombre final de congressistes. Aviba ha calculat un pressupost d'uns 600.000 euros, que hauran d'aportar el Govern balear Turespaña i altres entitats de les Illes.

La patronal Aviba pretén efectuar un «postcongrés» que inclogui visites i excursions a diferents llocs de Mallorca i fins i tot a les illes menors. Volen que els agents de viatge espanyols coneguin de primera mà les millores de les infraestructures turístiques de l'Arxipèlag perquè puguin traslladar-les després als clients finals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.