muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

Un detingut per vendre droga a joves i adolescents en dos parcs del municipi de Marratxí

Un jove de 18 anys d'edat, les sigles del qual es corresponen amb L.P.G., ha estat detingut per la Policia Local de Marratxí acusat de vendre substàncies estupefaents, sobretot marihuana, a adolescents i menors de la zona de sa Cabaneta.

La Unitat de Protecció Ciutadana va posar en marxa fa algunes setmanes un dispositiu per controlar els parcs del Museu des Fang i el des Campet, així com algunes zones de lleure, on s'havia detectat la venda de drogues a joves. Les sospites policials van recaure en un jove, i els agents van descobrir que part de les substàncies prohibides les podia amagar en un garatge d'un domicili particular. Els investigadors van anar estrenyent el cèrcol i fa alguns dies l'Autoritat Judicial va autoritzar l'entrada i escorcoll en aquelles dependències sospitoses. La inspecció, en efecte, va ser positiva i els policies locals es van fer amb mig quilo de marihuana, en pols i també en forma de cabdells secs. Al garatge també hi van aparèixer estris per a la manipulació de la droga, una galleda per al «colat» de cannabis, caixes amb llavors i altres eines per manipular la droga.

L.P.G., després de la troballa de la partida, va ser arrestat com presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per promoure, afavorir i facilitar el consum il·legal de substàncies estupefaents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.