muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

King apunta a Graham, diu que ell matà Rocío i jugà amb el cadàver

En la darrera declaració, que durà 13 hores, explica detalls del crim

El presumpte culpable dels crims de Mijas i de Coín, Tony King, diu en la seva darrera declaració, que durà 13 hores, davant de la jutgessa que instrueix el cas Wanninkhof que el seu amic Robert Graham assassinà Rocío i jugà amb el seu cadàver com si fos «un ventríloc». Segons el seu testimoni, la nit en què Rocío Wanninkhof morí, King va anar a visitar Graham, que li va demanar el seu vehicle, «però li vaig dir que anava gat» i que si la seva dona ho sabia s'enfadaria.

Tanmateix, Graham el va convèncer i tots dos es dirigiren a la rotonda de la cala de Mijas, on s'aturaren per comprar tabac. Després de passar deu minuts amb el cotxe aparcat, Graham va dir: «Allà hi ha una al·lota que conec, riuré un poc amb ella», indicà King en la seva declaració. «Graham em va demanar si la coneixia i jo vaig respondre que no. Em va dir que era Rocío, la filla d'una netejadora de Lubina del Sol, i tots dos davallàrem del vehicle». Segons King, va quedar a uns metres de distància i el seu amic es va acostar a Rocío, amb qui va començar a parlar «i la va menar costa amunt».

Segons el declarant, des del lloc on era podia veure «amb claredat» com el seu amic «passava el ganivet pel coll» a la jove. «No em podia creure el que passava, vaig sentir alguna cosa a l'estómac, tot va succeir molt aviat. La tenia agafada del coll». L'al·lota s'hi resistia i King va demanar «què collons està passant?, afirma la declaració, que explica com Graham va tirar la jove en terra, li digué que era una estúpida i a continuació l'apunyalà.

En tot cas, King reconeix en el seu testimoni que no veia Rocío mentre això passava, però sí que veia el seu amic i pel moviment del seu braç deduí que l'estava atacant amb un ganivet mentre deia: «Això és el que et passa pel fet de causar problemes». L'al·lota continuà forcejant i King cridà «què collons estàs fent, boig, bastard?», paraules que feren que el seu amic es giràs amb el ganivet i l'amenaçàs també a ell. «Encara intentes tornar amb mamà?», va dir Graham a Rocío, segons el declarant, el qual assegurà que en aquell moment la va tornar a apunyalar i va dir a King «deixa de fotre'm i agafa les seves cames». Segons King, agafaren el cadàver, l'introduïren al vehicle i conduïren fins a Riviera del Sol. S'aturaren, fumaren un cigarret i, després de discutir què farien amb les restes, tornaren al lloc dels fets per netejar la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.