cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
21°

La plataforma Autovia no omple el poble de pancartes de protesta

Carlos Jover parla davant 200 veïns sobre les expropiacions

Una trentena de veïns, polítics i membres de la plataforma antiautovia que s'està creant a Campanet, feren feina ahir des de les 15 hores per aconseguir empaperar el municipi amb pancartes reivindicatives. El poble responia amb aquesta iniciativa a la visita que la nit del divendres realitzà a Campanet el director general de Carreteres del Govern balear, Carlos Jover, convidat per l'Ajuntament per parlar del projecte de l'autovia. Jover es negà a fer una justificació política del projecte limitant-se a informar als presents sobre el tràmit i preu de les expropiacions, la qual cosa no deixà contents a les 200 persones que acudiren a escoltar-lo al Casal de Cultura.

Passada quasi bé mitja hora de la compareixença, el batle de Campanet, Francesc Aguiló, demanà al director general «que si no tenia res més a dir abandonàs la sala perquè aquest no era l'esperit de la convocatòria», explicà. Arribat aquest punt, els veïns de Campanet reiniciaren ahir la seva campanya contra l'autovia. Recolliren prop de 500 al·legacions contra el projecte a Palma i un centenar a Búger i avui mateix prosseguiran els seus treballs a Caimari, Santa Maria i sa Pobla.

«El nostre objectiu és fer la major pressió possible aconseguint el màxim nombre d'al·legacions abans del 28 de novembre i procurarem que cada una de les balconades de Campanet tingui una pancarta penjada contra l'autovia», indicà el batle. Així mateix, denuncià que «el Consell retira cada dia les pancartes que posam a la carretera i fins i tot han desaparegut pancartes que havíem penjat a finques privades», afegí el regidor Francesc Morell. L'advocat de la Sala, Pep Alonso, continua treballant per intentar aturar el projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.