algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els promotors danesos del parc temàtic presentaran el seu projecte el dia 26

Theme Park Group A/S insisteix en la iniciativa malgrat la negativa del Consell

99976
Els promotors danesos del parc temàtic continuen en el seu intent de fer realitat el projecte.

LL.PLANAS.Comarca
La corporació d'empreses d'origen danès Theme Park Group A/S no desisteix a aconseguir fer realitat el seu projecte de construcció a Mallorca d'un gran parc temàtic dedicat a «l'evolució de la humanitat».

El proper dia 26 de novembre Theme Park Group A/S té previst presentar públicament el projecte a Palma «al sector turístic, financer i altres sectors relacionats». A la presentació, hi assistiran els directius de les empreses que constitueixen la corporació, per tal d'explicar els detalls del projecte i s'exposarà una maqueta de 70 metres quadrats duita expressament de Dinamarca. De cara al dia anterior, els promotors estan organitzant també una reunió a l'Hotel Palas Atenea, a porta tancada, per a la qual estan convocant «altes personalitats de la classe política i empresarial de Mallorca».

Theme Park Group A/S assegura que du cinc anys treballant en el projecte de desenvolupar un gran parc temàtic a Mallorca, «únic, original i respectuós amb el medi ambient, d'una qualitat i espectacularitat mai no vistes». Fins ara els promotors del parc temàtic havien manifestat la seva intenció d'ubicar aquesta gran instal·lació en el municpi d'Inca. De fet, fou l'Ajuntament d'Inca qui realitzà la proposta al Consell de Mallorca, per tal que el projecte s'inclogui en el Pla territorial de Mallorca.

El passat 2 d'octubre el conseller d'Ordenació del Territori del Consell, Bartomeu Vicens, realitzà una roda de premsa a Inca, en la qual va voler deixar per tancat el debat afirmant que en cap cas s'inclouria el projecte del parc temàtic en el Pla territorial i explicà que aquest incomplia les Directrius d'Ordenació Territorial i suposava un consum excessiu de territori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.