algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Els pares demanen que s'avancin els exàmens de recuperació del setembre


La Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAPA) demanarà al Govern que els exàmens de recuperació de secundària que preveu la Llei de qualitat de l'ensenyament (LOCE) es duguin a terme abans del mes de setembre. Segons explicà el president de la FAPA, Fernando Martín, la voluntat dels pares és que aquestes proves s'avancin, perquè troben que realitzar-les per setembre pot comportar alguns problemes per als infants.

D'una banda, Martin explicà que els criteris d'avaluació contínua que es recullen a la LOCE es poden veure alterats, per «la possibilitat que el professor que examini els al·lots per setembre no sigui el mateix que per juny». Un altre problema que hi veu el representant dels pares és el possible endarreriment del calendari escolar.

La FAPA es va reunir ahir en assemblea per presentar les memòries econòmiques de l'any passat i per definir les línies d'actuació del curs d'enguany. A la inauguració de l'assemblea hi assistiren el conseller d'Educació, Francesc Fiol i el director general de Planificació i Centres, Rafel Bosch. Martín va destacar la «bona voluntat i predisposició» del Govern quant a les propostes de la agrupació de pares i mares.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.