algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Inoblidable Dijous Bo

Des de primeres hores del matí fins al vespre, Inca registrà un flux constant de visitants i una gran activitat comercial i lúdica

101390
El Dijous Bo d'enguany va batre rècords d'assistència i d'expositors. | JAUME MOREY.

Inca anava endarrere. Va bastar que sortís un dia esplèndid perquè la ciutat visqués un Dijous Bo excepcional, en el qual es varen batre rècords d'assistència de públic i de nombre d'expositors. Aquesta edició l'Ajuntament, després d'haver rebut més de 2.000 sol·licituds, havia donat molts permisos per ubicar-se a la fira i pràcticament tots els carrers del centre eren plens de firaires.

Tothom comentava que mai no s'havia vist tanta gent i tants estands, encara que hi va haver també qui va considerar que amb tants venedors es dilueix la fira ramadera, comercial i industrial per excel·lència. De fet, el batle, Pere Rotger, manifestà al matí que a les properes edicions l'Ajuntament s'haurà de plantejar si la fira pot continuar creixent a aquest ritme.

Ja a primera hora del matí els carrers bullien de gent i a la plaça de l'Ajuntament es varen concentrar les autoritats per després fer el tradicional recorregut per la fira. Representant el Govern hi assistiren la vicepresidenta, Rosa Estaràs; la consellera d'Agricultura, Margalida Moner; el conseller d'Interior, José María Rodríguez; i el conseller de Comerç, Indústria i Energia, Josep Joan Cardona. El vicepresident segon del Parlament, Valentí Valenciano, hi anà en representació de la Cambra, ja que el seu president, Pere Rotger, exercia ahir de batle amfitrió. A la comitiva s'afegiren alguns batles de l'Illa, però no hi va haver cap membre del Consell de Mallorca.

L'Ajuntament inquer oferí després el tradicional dinar oficial, en el qual Rotger donà les gràcies a tots els batles de la comarca presents el seu suport per fer realitat l'hospital comarcal, que ja s'està construint, i a la plataforma que es va crear el Dijous Bo de 1992.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.