algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Aboquen fems a una gruta natural a prop de l'ermita de Maristel·la

Joves espeleòlegs mostren indignació per l'ús de la cova

Un grup de joves aficionats a l'espeleologia mostraren la seva indignació a aquest diari en descobrir que una de les diverses grutes naturals que hi ha a escassos metres de l'ermita de Maristel·la d'Esporles i de gran interès entre els excursionistes, és utilitzada com a abocador d'escombraries.

Els joves, en intentar iniciar el descens a la gruta, quedaren atònits en comprovar la gran quantitat d'escombraries que s'acumula tant a la boca com a diversos metres cap a dins d'aquesta. Tot això, al costat de la forta pestilència que emanava de les escombraries, els va impedir el descens.

Els joves espeleòlegs volgueren denunciar l'incivisme dels responsables d'aquests abocaments i fer una crida d'atenció perquè «a qui correspongui» faci tot el possible per tornar la gruta al seu estat natural i no els privi del plaer que per a molts suposa gaudir d'aquestes meravelles de la naturalesa.

A la gruta, segons han narrat, hi ha bosses d'escombraries, a més de caixes buides de beguda. No es tracten de residus d'excursionistes sinó que les escombraries s'han portat a la gruta.

Aquestes grutes d'Esporles en tenen un important valor paisatgístic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.