algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La família afirma que «estam enfonsats, Cecilia era una gran mare i no feia mal a ningú»

Els pares de la dona tornaren ahir horabaixa des de Granada, on es trobaven de vacacions

«Cecilia era una gran mare i no feia mal ningú. Estam enfonsats, ningú no podia imaginar que això acabàs així». Els familiars de la dona assassinada a Son Servera es trobaven ahir en estat de commoció després de conèixer la tràgica notícia, tan inesperada com dramàtica. Els germans de Cecilia viuen a la mateixa finca on es va cometre el crim, però ahir horabaixa, per evitar la pressió dels mitjans de comunicació, es traslladaren al domicili d'un oncle, a prop de l'avinguda dela Constitució. Els pares de la finada eren de viatge a Granada, d'on són naturals, i un dels fills els va cridar per telèfon per informar-los que Cecilia havia patit «un accident» i que havien de tornar tot d'una.

Juan i Pili, ell taxista de professió, havien de tornar a les 18.00 hores, si bé els seus familiars explicaren que «no saben gaire bé el que ha passat, però ho intueixen».

La notícia d'aquesta mort sobresaltà els veïns de la localitat de Son Servera, que no es podien avenir que una parella així, sense cap problema aparent, pogués acabar com acabà, amb la mort de la dona. Francesca Isern, una de les veïnes, va recordar Cecilia com «una gran persona», i no pogué reprimir les llàgrimes en parlar-ne. Catalina, una excompanya de classe de la morta, es mostrà igual de commocionada i només va tenir bones paraules per a ella. Cecilia feia feina a l'hotel Tropicana i dissabte va sortir a sopar amb la resta de treballadores per celebrar el final de la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.