algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Espectacular accident d'un vehicle de la Policia a Palma

Una dona, que es troba en avançat estat de gestació, resultà ferida en l'accident

65158
Tant el cotxe policíac com l'altre turisme patiren importants desperfectes, sobretot el primer.Fotos: A.S.


Cap a les dues de l'horabaixa d'ahir es produí una espectacular col·lisió entre un vehicle del Cos Nacional de Policia i una furgoneta, en la qual viatjava com a ocupant una dona, d'uns 30 anys, que es troba en avançat estat de gestació. La dona necessità assistència mèdica, però segons assenyalaren fonts sanitàries, el primer diagnòstic indicava que el seu estat no semblava greu. De fet, malgrat la violenta col·lisió entre els dos vehicles, la dona sortí del cotxe pels seus propis mitjans i seié en terra, a l'espera de rebre assistència mèdica.

L'accident es produí a la intersecció entre els carrers General Riera i Jesús. El vehicle «Z», en el qual viatjava un sol policia, es dirigia a una emergència. Per això portava encesa la sirena i els llums d'avís.

Tanmateix, sembla que el conductor de la furgoneta, que circulava pel carrer General Riera en direcció cap a les Avingudes, no se n'adonà.

Senyal
El cotxe de la Policia sortí des del carrer Jesús i col·lidí de front amb l'altre vehicle, que sortí llançat cap a l'altre carril, recorrent una distància d'uns deu metres. Al final, el cotxe s'encastà contra un senyal que indicava el nom d'un carrer.

La part frontal del vehicle policíac quedà completament destrossada. L'agent es queixava d'un dolor al coll, encara que també pogué sortir del cotxe pels seus propis mitjans. Fou atès pels sanitaris d'una ambulància i traslladat a un hospital per conèixer l'abast de la seva lesió. Es dóna la circumstància que cada un dels vehicles implicats en aquesta col·lisió envaïa ambdós costats del carrer General Riera. Aquesta circumstància va provocar una llarga retenció de trànsit.

Diversos agents motoritzats del Cos Nacional de Policia es van desplaçar tot d'una al lloc de l'accident per interessar-se per la situació dels ferits i per regular el trànsit. El vehicle policíac, que ha quedat pràcticament inservible, fou retirat en una grua, fet que alleugerí el caos circulatori en direcció a les Avingudes. L'altre cotxe també va ser retirat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.