algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Crítiques al gran augment del cost final d'obres als aparcaments de Sant Jaume

L'execució del projecte del pàrquing subterrani passa a costar un milió i mig més d'euros


Parlar d'aparcaments subterranis a Manacor és sinònim de polèmica. A l'onada de protestes que se succeïren arran de la construcció dels aparcaments de sota l'emblemàtic passeig de na Camel·la, ara s'hi afegeixen noves crítiques envers el cost final de l'execució del nou pàrquing de la plaça de Sant Jaume. Resulta que el pressupost del final d'obres s'ha duplicat respecte al que havia fixat inicialment l'exbatle Miquel Riera en el decurs de l'anterior legislatura.

D'aquesta manera, si el cost total del projecte de construcció de 203 places d'aparcament en el subsòl de la plaça de Sant Jaume i la seva urbanització estava pressupostats inicialment en 1.156.457,9 euros, ara un error de càlcul en el pressupost d'execució li costarà molt més car a l'Ajuntament de Manacor, el qual haurà de fer front a 1.500.000 euros més. Amb la qual cosa les arques municipals, prou debilitades, es veuran obligades a assumir una despesa que no estava prevista inicialment i, en comptes de pagar un milió d'euros, se n'hauran d'abonar més de dos milions i mig.

El batle de Manacor, Antoni Pastor, ho va confirmar i aprofità per llançar una crítica a l'anterior Govern, presidit per Miquel Riera. «Ara ens veim obligats a pagar més del doble del que estava pressupostat inicialment i és evident que aquesta circumstància fa un magre favor a l'economia ja prou malmesa d'aquest Ajuntament», explicà el primer edil manacorí.

L'encariment final de les obres dels aparcaments subterranis de la plaça de Sant Jaume no ha estat passat per alt pels partits que són a l'oposició, els quals han criticat la nova despesa. Tanmateix, ni el PSM ni el PSOE no s'han mostrat mai massa a favor d'actuacions com aquesta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.