lluvia moderada
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Regidors de Joventut de Mallorca celebren una diada a Monti-sion

M.FUSTER. Porreres.
El monestir de Monti-sion de Porreres fou l'escenari d'una trobada de regidors i tècnics de l'àrea de joventut que es va celebrar ahir amb l'objecte de conèixer les iniciatives i actuacions que du a terme el Servei de Joventut del departament de Cultura del Consell de Mallorca a tots els municipis d'aquesta illa i també conèixer, dels propis regidors, les necessitats i problemàtiques dels municipis de l'illa a afectes de poder fer feina conjuntament sobre aquells aspectes que es consideren més adients.

L'acte fou presentat pel director insular de Joventut, Bernat Bauçà, i la consellera executiva del departament de Cultura, Dolça Mulet, va assistir a la clausura.

Durant la reunió a la qual hi participaren un total de 35 regidors, es varen analitzar temes tan preocupants com la manca d'habitatges, les dificultats per trobar feines estables que els permetin desenvolupar-se social i econòmicament, l'abús en el consum de drogues, les malalties de transmissió sexual, la progressiva pèrdua de valors i referents culturals que els enriqueixen com a persones, entre d'altres qüestions.

Un dels aspectes que es va tenir en compte durant la reunió fou la d'aconseguir que la joventut s'impliqui i participi de la vida social i comunitària de cada poble i que s'ha de partir de la concepció no de fer política pels joves sinó fer política amb els joves.

Per tot això, el Consell de Mallorca ha elaborat un programa amb plans de formació de regidors i tècnics de joventut, dinamització sociocultural a municipis i iniciatives a instituts, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.