algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

EU-EV denuncia que les obres de les torres del Temple no tenen llicència

L'edifici està catalogat com a Bé d'Interès Cultural

La coalició EU-EV a l'Ajuntament de Palma denuncià ahir que part de les reformes que s'estan realitzant a les torres del Temple no disposen de llicència, motiu pel qual demanen a Cort la immediata paralització de les obres. L'edifici, que data del segle XI, està catalogat per Patrimoni com a Bé d'Interès Cultural i actualment es troba en fase de remodelació. Segons els regidors d'aquest grup municipal, el propietari té permís per escometre el condicionament de la façana «però no ha obtingut la llicència per modificar l'interior, tal com ens consta que està fent».

La regidora d'EU Soledad Fernández assegurà que la Policia Local va emetre un informe, el mes de setembre, que constatava irregularitats en les construccions i també quant a l'ocupació de la via pública, ja que el vestiment que dóna al carrer tampoc no té els permisos.

Fonts de l'Ajuntament confirmaren l'existència de l'esmentat informe policíac a la vegada que anunciaren una inspecció de l'immoble el proper dia 17 de novembre.

Des de Gerència d'Urbanisme explicaren que les irregularitat comencen l'abril del 2003, quan el propietari va aixecar una coberta sense autorització. A partir d'aquí es va obrir un expedient i s'avisà a la Comissió de Patrimoni del Consell Insular, que ordenà la restauració d'aquesta coberta.

Ara l'Ajuntament vol comprovar si, efectivament, s'estan produint modificacions a l'interior de la casa. En aquest cas, Cort aplicaria les sancions oportunes i obligaria a restaurar els danys que hagués patit aquest Bé d'Interès Cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.