nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

El ple debatrà avui la segona pujada de retribucions del batle en sis mesos

Sis regidors de l'equip de govern, dos de cada partit, tindran dedicació exclusiva

84972
L'Ajuntament d'Andratx es reunirà avui en sessió plenària extraordinària.

C.R.G./ E.E. Palma.
Els membres del nou pacte de govern de l'Ajuntament d'Andratx, format per ALA, PSOE i UM, han pactat les noves retribucions dels regidors, que es debatran avui en sessió plenària extraordinària. Aquestes augmenten respecte de les aprovades el passat mes de juny.

El batle d'Andratx, Eugenio Hidalgo, pretén apujar-se el sou per segona vegada aquesta legislatura. Així consta en la moció que avui debatrà l'Ajuntament en sessió plenària extraordinària, a les 13 hores.

Els membres del nou equip de govern -integrat per tres regidors d'ALA, tres del PSOE i dos d'UM- han pactat les noves retribucions per a la resta de legislatura. Segons aquest acord, sis regidors exercitaran els seus càrrecs en règim de dedicació exclusiva. Aquests són, a més d'Hidalgo (ALA), Encarnación Rodríguez (ALA), Aina Maria Porcel (PSOE), Epifanio Méndez (PSOE), Maria Porcel (UM) i Isabel Alemany (UM).

Els sis regidors percebran 14 pagues anuals, dotze corresponents a les mensualitats de l'any, més dues el juny i desembre. En funció d'aquest règim de dedicació exclusiva, Eugenio Hidalgo passarà a cobrar 2.900 euros. La legislatura passada, la retribució d'Hidalgo, que ostentà la batlia els dos últims anys, fou de 1.800 euros bruts mensuals, igual que la de Margalida Moner, batlessa els dos primers anys.

Després de les eleccions d'enguany, el juny s'aprovà una pujada per al batle que assolí els 2.350 euros bruts mensuals (32.900 euros anuals), que ara augmenta de nou amb 550 euros i passa a cobrar 2.900 euros bruts mensuals (40.600 euros anuals).

La regidora d'ALA Encarnación Rodríguez manté el seu sou de 1.550 euros, mentre que Aina Maria Porcel, Epifanio Méndez, Maria Porcel i Isabel Alemany cobraran com a membres de l'equip de govern 1.800 euros bruts mensuals. A més a més, per assistència a les comissions de govern, Sebastián Reus (ALA) i José Àngel Prieto (PSOE) cobraran 180 euros i per assistència als plens ordinaris, aquests dos regidors més els regidors de l'oposició (4 del PP i un del PSM) en cobraran 600.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.