algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

El projecte d'embelliment del centre té un termini de catorze mesos i un cost d'1.240.000 E

T.OBRADOR.Vilafranca.
L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat l'adjudicació de l'obra d'embelliment del centre i la carretera a l'empresa Melchor Mascaró. El termini d'execució és de 14 mesos, i el pressupost ascendeix als 1.240.000 euros. Aquest projecte suposarà un canvi molt important de la imatge de la població i la seva activitat. Gràcies a la nova variant, el trànsit ha disminuït notablement i la majoria de veïns coincideixen a destacar la millor qualitat de vida que això suposa.

El batle de la localitat del Pla, Jaume Sansó (PSM), informà que les obres consisteixen en el soterrament del cablejat, supressió de barreres arquitectòniques, nous adoquinats, enjardinament i arbratge, dotació de mobiliari urbà, canvi en l'enllumenat per tal de disminuir la contaminació lumínica, reestructuració de la xarxa viària i la circulació de vehicles.

En tota aquesta escomesa, l'Ajuntament implicarà els comerciants i diferents sectors socials amb l'objectiu de definir la més òptima «Vilafranca del futur». Es contempla que l'artèria principal que travessa el poble continuï essent de doble sentit.

D'altra banda, el ple també va donar el vistiplau al canvi d'ubicació del mercat setmanal, a partir del proper dia 3 de desembre. D'aquesta manera, el mercat es trasllada de la plaça de l'Ajuntament a la plaça Tomeu Penya. En un altre ordre, Sansó apuntà que s'han rebut dues subvencions de gestió per l'Escola de Música i l'escoleta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.