muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Els tabaquers obren una campanya per prevenir el consum entre els joves


Els fabricants i els venedors de tabac han posat en marxa una campanya estatal per prevenir el consum de tabac entre els menors. La iniciativa consisteix en la distribució de 4.000 cartells entre estancs i establiments hoteleres amb el lema: «Si ets menor, jo no en puc vendre, tu no en pots comprar».

La campanya, que va ser presentada ahir pel director adjunt de l'Associació Empresarial del Tabac (AET), Juan Muñoz acompanyat pel president de l'Associació d'Expenedors de Tabac i Timbre de les Balears, Guillrem Mas; i pel gerent de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca, Eduardo Suárez, «representa tots els fabricants de tabac que operin a Espanya».

L'AET demana als qui comerciïn amb aquest producte que facin difusió de la campanya i que s'hi comprometin en benefici de la salut dels menors, fins i tot més enllà de la prohibició de venda als més petits de 16 anys. El material publicitari es distribuirà pels 342 estancs de les Balears i devers 3.700 establiments hotelers seleccionats entre els de major afluència de menors.

El director adjunt de l'AET explicà que aquesta campanya vol evidenciar que el públic objectiu al qual es dirigeix la indústria tabaquera no són els més joves, «sinó els adults que, amb tota la informació, conscientment decideixen fumar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.