algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

PP i CPU rebutgen una subvenció per a la biografia de Joan March

E.B.Santa Margalida.
«Parlar avui de March encara fa por, i això que ha passat en el ple de Santa Margalida n'és una bona prova». El portaveu del PSOE de Santa Margalida, Miquel Cifre, valorà així el rebuig amb els vots del PP i CPU d'una moció en la qual s'agraïa la tasca d'investigació realitzada fa poc per TV3 amb l'emissió d'un reportatge sobre la figura de Joan March, Els negocis de la guerra.

En la moció, els socialistes proposaven també l'adquisició de diverses còpies del documental esmentat -molt crític- per distribuir-lo a les escoles i per organitzar actes culturals que en partissin.

Així mateix, el PSOE demanà durant la sessió que es donàs una subvenció de 7.000 euros per a la publicació de la segona part de la biografia de March, que prepara l'autor Pere Ferrer.

Totes les propostes foren rebutjades per la majoria de l'equip de govern (PP-CPU), tot i el suport que UM i el PSM donaren als socialistes.

El PSOE, per acabar, lamentà que «per les notícies que en tenim, la productora del documental esmentat ha estat retirada del seu càrrec».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.