algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

La nova junta de la Societat de Caçadors sanciona l'expresident

Per primera vegada en la història, una dona integra la directiva

T. OBRADOR.Campos.
La nau industrial de Son Fuaní acollí dissabte l'assemblea general de la Societat de Caçadors de Campos, que té una junta directiva nova. El motiu és la polèmica moció de censura que un grup de gent dirigit per Rafel Chaparro presentà a l'anterior president, Bernat Font, finalment derrotat en les votacions per 97 vots a favor de Chaparro.

La reunió de dissabte ratificà la junta nova, i s'hi aprovà per unanimitat sancionar Font per la desaparició de documentació i fitxes de socis.

En aquest sentit, Chaparro informà que «de tot d'una Font deia que ho havia cremat, si bé més tard ens en va tornar una part». Pels desplaçaments a Palma i les consultes amb la federació i amb els advocats, l'assemblea decidí que les despeses ocasionades les assumeixi Font, al qual, si no paga «aquesta ninada tan beneita» en paraules del nou president, li retiraran el carnet.

Font lamentà que la societat «es polititza: hi ha UM», extrem que Chaparro nega en rodó.

En tot cas, la directiva, que per primera vegada en la història incorpora una dona, Àngela Pérez, es mostrà il·lusionada per fer feina i potenciar l'entitat; facilitar-hi l'entrada de socis juvenils i d'acompanyants; tenir horaris d'atenció i una seu nous; demanar «totes les subvencions que hi hagi»; organitzar competicions i diades, i intercanviar opinions amb altres societats de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.