algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Roben 17.000 euros en material informàtic d'unes oficines a Palma

Va sostreure la bossa a la dona de fer feines, que tenia les claus

Agents del CNP han arrestat un home anomenat Usema A., de 31 anys, per haver sostret d'unes oficines de Palma objectes relacionats amb ordinadors i articles d'informàtica valorats en 17.000 euros, un projecte d'obra, 150 euros en efectiu i un talonari de xecs.

El lladre entrà a l'oficina sense trencar res i es dóna la circumstància que la dona de fer feines d'aquestes oficines ubicades al carrer Reverendo Antoni Tauler denuncià que li havien robat la bossa dies abans.

Els agents sospiten que l'arrestat va prendre la bossa a l'encarregada de neteja i entrà a les oficines amb les claus i sense cap problema. Dies després que es cometés el robatori, un individu comparegué en un banc per cobrar un dels xecs sostrets, per import de 627 euros. Poc després, aquesta mateixa persona anà a una altra sucursal i cobrà un altre xec, per valor de 754 euros. Aquests talons estaven signats i tenien un DNI. Els agents esbrinaren qui era i aquesta persona afirmà que havia denunciat dies abans que li havia robat la cartera.

Poc després s'intentà cobrar un tercer xec i s'arrestà la persona que el duia, que respon per Antonio T.R., de 36 anys, i que va dir que només era mediador de l'altre arrestat. Antonio T.R. té un ample historial i ha estat detingut en 36 ocasions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.