nubes dispersas
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
16°

Un home mor en patir un accident a la carretera de s'Aranjassa a s'Arenal

El cotxe, on anava un acompanyant, sortí de la calçada i féu una volta de campana


Un home, que conduïa un vehicle de la marca BMW, l'edat i identitat del qual estan sent investigades per la Guàrdia civil de Trànsit, morí ahir horabaixa a conseqüència de les ferides sofertes en un accident de circulació, en el qual només es va veure implicat aquest vehicle. L'esdeveniment es produí poc abans de les quatre del capvespre d'ahir a la carretera que enllaça s'Aranjassa amb s'Arenal, en concret al quilòmetre 4 de l'esmentat traçat.

Segons informaren fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit, el vehicle, per circumstàncies que es desconeixen, sortí de la carretera i quedà tombat. Dins del vehicle viatjaven dues persones. Una d'elles, en concret l'acompanyant del conductor, sortí disparat del vehicle i va caure a uns deu metres de distància. L'home, la identitat del qual també es desconeix perquè no duia cap document a sobre, va ser atès pels serveis sanitaris d'Ambulàncies Insulars, que comprovaren que presentava algunes fractures. El seu estat era greu, encara que una vegada estabilitzat de les ferides, va ser traslladat a un centre hospitalari, on quedà ingressat.

En principi, segons fonts sanitàries, no es tem per la seva vida, encara que els metges comprovaren que l'estat d'aquesta persona era molt greu. El que pitjor sort va córrer fou el conductor del cotxe. L'home, de mitjana edat, quedà atrapat sota el vehicle. La víctima hagué de ser rescatat pels bombers, que varen haver d'aixecar el vehicle per poder treure el conductor de davall el cotxe.

Encara que la víctima va ser atesa pels serveis sanitaris, els metges varen comprovar que l'estat d'aquest home era molt greu. Malgrat els esforços per salvar-li la vida, tot fou inútil i el conductor va morir al mateix lloc de l'accident. Igual que el seu company, tampoc no portava cap document a sobre que facilitàs la seva identificació, si bé ahir horabaixa la Guàrdia Civil de Trànsit estava realitzant gestions per esbrinar el nom d'aquesta persona.

El vehicle que patí aquest espectacular accident, i que quedà pràcticament destrossat, era un BMW amb matrícula PM-9669-BF. Al lloc dels fets, a més dels bombers i dels serveis sanitaris, es desplaçaren diverses unitats del subsector de Trànsit. Els agents feren un informe tècnic per esbrinar les circumstàncies de l'esdeveniment. Els primers indicis apunten que la causa que el cotxe sortís de la carretera i fes una volta de campana fou un excés de velocitat, si bé de moment no és més que una hipòtesi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.