cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

El sector turístic i els veïns denuncien la deixadesa total de la platja de Cala Bona

El batle es compromet a negociar amb Costes la necessitat d'una actuació urgent

88894
La platja de Cala Bona es troba en mal estat.

En plena temporada turística i en una situació en què hotelers i comerciants es queixen que no poden aixecar el cap, en lloc d'oferir als turistes una imatge impecable de la costa, aquests es troben amb platges descuidades amb brutor i on en comptes d'arena hi ha graveta. Tal és el cas de la platja de Cala Bona. Molt empipats davant «cinc o sis anys de passivitat», els veïns de la zona han denunciat «l'estat lamentable» i «l'abandonament total» de la platja de Cala Bona i reclamen una actuació urgent, tant de Costes com de l'Ajuntament de Son Servera.

«Des de fa cinc anys no s'hi ha fet cap actuació, no hi ha gens d'arena i està molt bruta. És una vergonya haver d'arribar a aquesta situació». Així ho comentà Sion Sansó, empresari d'hostaleria, en nom d'una trentena de veïns afectats que viuen o tenen els seus negocis a la zona. «Nosaltres pagam els nostres imposts i no rebem a canvi un bon servei de manteniment. Estam donant una mala imatge. Hi ha botelles i molta brutor. Els clients es queixen perquè nosaltres venem hotel i també platja. Demanam que ens tinguin en compte, que la platja es pugui usar tant per part dels residents com dels turistes. Estam cansats de queixar-nos i que no ens facin cas».

El batle de Son Servera, Damià Ripoll, va reconèixer el mal estat d'aquesta platja i es va comprometre a fer totes les passes necessàries per trobar una solució al tema. De fet ja s'ha posat en contacte amb Costes. «Hem demanat una cita perquè la platja necessita una actuació urgentíssima. Està en molt mal estat, s'ha de mantenir neta i hem d'aconseguir que s'hi dugui arena».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.