algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Rabasco ingressà al seu compte doblers per les festes de l'Arenal

Es descobreixen els traspassos que feien les empreses al cap d'ASI


El grup policíac especialista en delictes econòmics ha pogut demostrar que doblers que l'Ajuntament de Llucmajor va pagar per l'organització d'una sèrie d'espectacles musicals celebrats a l'Arenal van anar a parar a comptes corrents a nom de l'exprimer tinent batle de Llucmajor i president d'ASI, Joaquín Rabasco.

El jutge del Jutjat d'Instrucció número 6 de Palma, Miquel Florit, fa un any que investiga Rabasco en sospitar-se que ha pogut cometre els delictes de suborn, prevaricació i finançament irregular aprofitant el càrrec que tenia al Consistori.

El darrer informe policíac es refereix als moviments econòmics que han realitzat tres empreses, totes elles a nom de la mateixa persona, María Aldao, col·laboradora directa de Rabasco. Aquestes empreses són Tenedi Ambiente SL, Retsar Music i Major Sport SL, totes elles amb el mateix domicili social, que coincideix amb una antiga seu d'ASI. En aquesta última societat la dona apareix com administradora, però Rabasco obstenta el càrrec d'apoderat.

La Policia ha esbrinat que s'han produït ingressos i transferències dels comptes d'aquestes empreses a les de Rabasco, si bé hi ha altres quantitats que s'han cobrat per finestreta. Així, per exemple, l'informe reflecteix tres transferències realitzades per l'empresa Retsar Music, per un total de 19.394 euros, que van a parar a un compte del líder d'ASI.

Un dels ingressos que més criden l'atenció és una factura que la Sala pagà a Retsar Music per valor de 10.500.000 pessetes (més de 60.000 euros) i que apareix ingressada el dia 21 d'agost del 2001 en un compte del fill de Rabasco. Tres dies després aquests diners apareixen ingressats en un compte del pare que té en una entitat de la ciutat d'Iznajar, a Còrdova, d'on Rabasco és natural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.