nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Els nous batles de la comarca del Raiguer i del Nord estrenen els seus despatxos

Primer dia per a Pau Mateu, Martí Ferriol, Antoni Amengual i Joan Cerdà

84626
Mateu, al seu despatx de Muro, no va emprar la cadira de batle.

E.B/M.N. Comarca.
Si a les comarques del Nord i del Raiguer hi ha ningú que dissabte protagonitzàs la gran sorpresa durant el ple en ser nomenat batle, el seu nom és Pau Mateu. L'únic regidor del PSM a l'Ajuntament de Muro ha de cercar socis de govern i, mentre es concreta un pacte postelectoral, s'ha de fer càrrec de tot el pes d'un poble, que a més està en festes.

També per sorpresa, dissabte va ser proclamat batle en minoria el portaveu del PSOE a Maria, Martí Ferriol, després que el PSM i el PP no arrabassin a cap acord. A Consell, després de 20 anys de govern de Joan Bibiloni (PP), el jove advocat Antoni Amengual, del Partit Independent serà el batle del municipi, al costat d'Arnau Ramis (PSM).

Per acabar, a Pollença, si bé era clar que Joan Cerdà (UM) seria el nou batle, aquest sorprengué tothom dissabte rompent amb els qui havien estat fins ara els seus socis de govern, PSOE i PSM, i va tancar un pacte directament amb Jaume Matas.

Pau Mateu, professor a l'Institut de Sineu, es va estrenar ahir com a batle de Muro. A primera hora se'n va anar a classe i no va arribar al seu nou despatx fins passades les 13.00 hores. Una vegada allà, va tenir una primera presa de contacte amb el secretari municipal i va resoldre un problema de càtering amb motiu de les festes.

Antoni Amengual, advocat, va tenir ahir al matí la primera presa de contacte amb els funcionaris de l'Ajuntament. Però és avui quan realment comença la seva tasca com a batle en una reunió amb Arnau Ramis, del PSM i amb qui governarà durant aquesta legislatura.

Martí Ferriol, funcionari de la Policia Local de Calvià, va anar amb tota normalitat al seu lloc de feina. Devers les 12 va arribar a l'Ajuntament. Al migdia es va reunir amb el batle sortint i va fixar entre les seves prioritats posar en marxa la piscina municipal. Martí Ferriol no oblida tampoc el contacte amb la resta de partits polítics a la recerca d'un pacte que doni estabilitat.

Joan Cerdà arribava a l'Ajuntament de Pollença poc abans de les deu del matí. Fins ara hi tenia dedicació exclusiva com a responsable de l'àrea d'Urbanisme, raó per la qual no va fer sinó canviar un despatx per un altre. Després va convocar tots els tècnics, els regidors del seu grup i els nous socis de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.