algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La Sala convoca un concurs de cartells publicitaris per la Beata 2003

L'Ajuntament de Santa Margalida ha organitzat un concurs de disseny i confecció d'un cartell per ser exposat i difós en vistes a la promoció publicitària de la processó i de les festes de la Beata 2003 i perquè serveixi de portada del programa d'aquestes populars festes.

El tema del cartell haurà de guardar relació amb alguns elements que integren la processó de Santa Margalida i incloure, de forma ben visible i com a part del mateix el lema «La Beata 2003. Santa Margalida». La tècnica emprada pels participants pot ser lliure però no s'accepta la tridimensional, amb unes mides reglamentàries de 45 per 65 centímetres.

Les dades per presentar totes les obres que desitgin participar serà els dies 14 i 15 de juliol a l'Ajuntament de Santa Margalida a l'àrea de Cultura. El veredicte del concurs es farà públic el dia 16 del mateix mes.

Tots els treballs participants seran exposats durant el calendari festiu de la fira de la localitat als llocs i horari que s'indiquin al programa. El premi d'aquesta convocatòria de cartells publicitaris és únic i consisteix en 900 euros per al guanyador.

El premi podrà ser declarat desert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.