cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

La declaració del presumpte assassí d'Stefie a Alemanya l'inculpa del crim

Thorsten T. caigué en contradiccions i s'interessà per detalls que no podia conèixer

J. JIMÉNEZ. Palma.
La declaració a Alemanya del presumpte assassí d'Stefie, l'adolescent d'origen germànic que aparegué ja cadàver en una finca de Llucmajor, l'ha inculpat directament en el crim. Thorsten T., de 40 anys, caigué en contradiccions i s'interessà per detalls que, en teoria, no podia saber.

A pesar del fet que Thorsten T. no ha confessat el crim explícitament, la declaració que ha realitzat en una presó alemanya l'inculpa de manera directa en aquells successos tràgics del mes de juliol del 2002 a Mallorca. Fonts judicials han anunciat que en les pròximes setmanes el fiscal Ralf Meir podria demanar per a ell la cadena perpètua.

Thorsten està empresonat a la penitencieria de Schwerte, a prop de Dortmund, des que el 7 de gener passat la Policia alemanya el detingués perquè no tornà a temps un vehicle de lloguer.

El fugitiu havia sortit de Mallorca tres dies després que s'hagués localitzat el cadàver d'Stefanie Rüggeberg en estat de descomposició en una finca de Llucmajor. Així doncs, en els primers moments va ser acusat del robatori del cotxe i va ingressar directament a la presó perquè pesava sobre ell una ordre de recerca i captura per cinc delictes econòmics. De fet, sembla que Thorsten es refugià a Mallorca fugint dels seus creditors i a l'Arenal va fer amistat amb la mare d'Stefie, que li va llogar una habitació a la planta baixa del carrer de sant Bartomeu, on residien ella, l'adolescent assassinada i el seu germà. Allà, segons la Guàrdia Civil, és on gairebé amb tota seguretat es va cometre el crim, a final de juliol.

Una comissió judicial alemanya viatjà fa dos mesos a Palma i recollí el «pla» de treball elaborat per la Guàrdia Civil, que incloïa alguns suggeriments i preguntes que es podien formular a l'acusat. Ara ha transcendit que aquelles qüestions determinaren que Thorsten caigués en contradiccions gravíssimes i que, a més, parlàs d'alguns detalls que no podia conèixer si en realitat era innocent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.