algo de nubes
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 12.25°
17°

Joan Font fa una crida a evitar enfrontaments i calúmnies amb motiu d'interessos particulars

El batle nacionalista repeteix per tercer pic

MARGALIDA FUSTER. Petra.
Joan Font fou proclamat batle per tercer pic consecutiu en el ple de l'Ajuntament d'ahir vespre enmig d'una gran expectació.

El batle nacionalista es va sentir molt secundat pels seus i en el discurs va optar per «la convivència en pau i el respecte cap als altres». També es referí als resultats electorals i digué que «la gent ens ha donat una lliçó: ens ha dit que ja basta d'enfrontaments i de calúmnies per part d'aquells que s'estimen més defensar els interessos particulars per damunt del bé de la comunitat». «Basta ja de bregues i de sortir a la premsa per notícies negatives -continuà. Als grups de l'oposició els convit a actuar en positiu i a fer una política més constructiva».

Font també va criticar la política que vol iniciar el Govern de les Illes Balears: «Ens comencen a marcar per fer-nos perdre la nostra identitat; nosaltres apostam per l'equilibri urbanístic sostenible per tenir un futur millor».

D'altra banda, Miquel Jaume, portaveu d'UM, manifestà la seva satisfacció d'haver doblat el nombre de regidors i va dir que també serà «la veu d'aquells que votaren el PSOE i que per ben poc no han pogut entrar». Així mateix, es va comprometre a «escoltar la gent i a fer feina pel poble perquè d'aquí a quatre anys pugui sortir per la porta amb el cap ben alt». Finalment, donà les gràcies «als qui ens han votat per la seva confiança en un partit liberal, de centre i nacionalista».

Com a anècdota val a dir que Salvador Femenies, portaveu del PP, de tot d'una volia donar la paraula al número dos de la seva candidatura Joan Font, que pareixia que tenia moltes coses a dir, però al final no pogué ser perquè el batle, que curiosament té el mateix nom, no ho va permetre.

Femenies va donar l'enhorabona al nou equip de govern i es va proclamar transmissor entre l'Ajuntament de Petra i el Consolat de la Mar, que està en mans del PP, per aconseguir totes aquelles inversions que puguin beneficiar el poble de Petra». Al final es va excusar de no haver preparat el parlament. Entre el públic hi era el fins ara sotspresident del Govern en funcions, Pere Sampol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.