cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Pau Mateu (PSM) es converteix en el nou batle gràcies als vots dels regidors d'UM i PSOE

El cap de llista del PSM, Pau Mateu Vives, passà a ser ahir migdia el nou batle de Muro amb el seu vot i amb el suport dels quatre regidors d'UM i els dos del PSOE, sense que hagi existit abans cap pacte postelectoral previ. Aquest és un dels sis municipis de l'Illa on fins ahir es desconeixia qui seria el nou batle.

Aquestes darreres setmanes els diferents partits polítics iniciaren un seguit de converses sense arribar a tancar cap acord previ.

Mentre que UM i el PSOE decidiren votar Pau Mateu, considerant que «en les darreres eleccions el poble ha deixat clar que vol un canvi», el candidat del PP, Onofre Plomer, renuncià a la seva candidatura a batle i donà el seu suport a Convergència Democràtica Murera (CDM), la llista més votada, encapçalada per a Miquel Ramis. Els vots dels dos regidors del PP i els quatre del CDM no bastaren perquè Ramis tornàs a ser el primer edil. Durant el seu discurs, el nou batle recordà que «la meva formació s'ha mantingut en allò que diguérem» i assegurà que «no hi ha hagut cap pacte».

Tant Miquel Ramis (CDM) com Onofre Plomer (PP) donaren l'enhorabona a Mateu i assenyalaren que «t'ajudarem i estarem a la teva disposició sempre que sigui en benefici del poble».

Així mateix, Ramis digué que «nosaltres expressàrem el nostre desig de fer un pacte que no va ha estat possible i ara esperam que tu siguis capaç de dur a l'Ajuntament la justícia que et caracteritza».

Ara queda pendent el repartiment de les diferents àrees de govern. El nou batle ja avançà que aviat es reunirà amb els diversos partits polítics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.