algo de nubes
  • Màx: 19.21°
  • Mín: 12.82°
18°

La reedició de l'acord PP-CPU torna a donar la batlia a Antoni del Olmo

J. ROIG. Sta. Margalida.
La renovació del pacte entre el Partit Popular i Can Picafort Unit tornà a donar la batlia de Santa Margalida al candidat dels populars, Antoni del Olmo. La celebració de la victòria acabà amb incidents a l'exterior arran de l'encesa d'una gran traca al carrer des Pouàs, que provocà danys en dos vehicles i cremà una de les palmeres del passeig.

La sala de plens de la casa consistorial va quedar petita a causa del nombrós públic que s'hi aplegà per presenciar la proclamació del batle. Després dels tràmits legals necessaris, es procedí a la votació dels canditats, que va ser nominal a petició d'Antoni del Olmo. No hi hagué sorpreses i el representant dels populars rebé el suport del seu partit i de CPU, encapçalat per Miquel Ordinas.

En el seu parlament, Antoni del Olmo agraí el suport dels representants de Can Picafort Unit. A més, expressà el seu desig que, amb l'arribada de nous regidors al Consistori, «es posi fi al clima de crispació i d'enfrontaments personals que ha caracteritzat aquest Ajuntament durant els darrers anys».

La sessió es donà per finalitzada un pic acabat el parlament del batle, però els altres candidats, sobretot el d'Unió Mallorquina, exigiren una ronda de discursos.

El candidat del PSOE, Miquel Cifre, recordà que el seu partit ha obtingut «el 30% dels vots» i advertí els nous representants que han entrat al Consistori que els serà «molt difícil evitar la continuïtat del clima de crispació, perquè darrere hi haurà les pressions i els xantatges dels de sempre».

El representat d'UM, Antoni Font, expressà la voluntat de fer una crítica constructiva i de donar suport a les propostes que siguin en benefici del poble.

Per la seva banda, el candidat del PSM, Antoni Reus, agraí la fidelitat dels seus votants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.