cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Vidal: «Estam aquí per servir la gent, per fer pinya entre tots»

Sebastià Vidal (PP) fou nomenat ahir batle de ses Salines per als propers quatre anys ja que rebé els vots dels 4 regidors del seu partit i el suport dels dos d'UM. De fet, el cap de llista d'aquesta partit, Antoni Caldentey, renuncià a la possibilitat de ser elegit batle durant el ple, al contrari del que feren Joan Bauçà (SU) i Sebastià Burguera (PSOE).

En el seu parlament, Sebastià Vidal es posà a disposició de «tots els coloniers i saliners» en clara referència a les crítiques rebudes per part d'un sector de la Colònia de Sant Jordi que no va entendre que el PP optàs per pactar amb UM en lloc de fer-ho amb els independents de la zona costanera.

Vidal deixà clar que «estam aquí per servir i no per servir-nos, per fer pinya entre tots els partits. He après a escoltar i predicaré amb l'exemple».

El nou batle, que rebé la vara de comandament de la Corporació de mans de Joan Bauçà (SU), no demostrà excessiva alegria sinó serenitat i serietat i manifestà als centenars d'assistents que ompliren la sala que «un batle no és només una vara de comandament» sinó que «s'ha d'encarregar del benestar de tots els veïns i fer propis els seus problemes i solucionar els problemes quotidians.

El popular tancà la seva intervenció afirmant que un batle «ha de dormir cada vespre, però ha de poder dormir. Aquest és el nostre propòsit i les nostres intencions».

A l'acte de constitució de l'Ajuntament assistiren per donar suport a Vidal, el secretari general del PP, José María Rodríguez i el batle de Campos, Andreu Prohens.

El PSOE i SU restaran a l'oposició aquesta legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.