algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El fill d'una assassinada a Ceuta diu que veié el seu pare netejar la sang

El fill de María Victoria Cózar González, la dona assassinada a la barriada de Juan Carlos I de Ceuta, acusà ahir davant del jutge el seu pare, José Luis Espinosa, del crim i assegurà haver-lo vist netejar les restes de sang. Les mateixes fonts explicaren que el menor fou qui digué a la Policia que la seva mare era morta, que el seu cos era al bany de casa, i que havia estat el seu pare qui ho havia fet. El germà de l'acusat estava subjectant la víctima quan la Policia va arribar a l'immoble on es va cometre el crim i el fill va dir als agents que el seu pare «ja s'havia sortit amb la seva».

Les empremtes preses al lloc del crim indiquen que María Victoria Cózar intentà fugir del seu agressor, ja que els mobles presentaven signes d'haver estat moguts de manera violenta abans de l'apunyalament mortal.

El cos sense vida de la dona fou sotmès ahir a una autòpsia. Per la seva banda, l'acusat va passar a disposició judicial. Els veïns de la víctima manifestaren la seva indignació i demanaren justícia perquè el cas es jutgi amb contundència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.