algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Hidalgo és investit nou batle amb el suport del PP i l'abstenció d'UM

L'exbatlessa del PP Margalida Moner no va assistir al ple

MICHEL'S. Palma.
El saló d'actes del castell de Son Mas, seu de l'Ajuntament d'Andratx, va posar el cartell de no hi ha entrades per assistir a la constitució del Consistori i, sobretot, per presenciar la investidura d'Eugenio Hidalgo com a batle.

Hidalgo, líder de l'Agrupació Liberal d'Andratx (ALA), ha negociat amb dretes i esquerres fins a aconseguir l'oferta més satisfactòria. Si fa quatre anys va arrabassar mitja legislatura a la quasi majoria absoluta del PP, ara li ha guanyat dos regidors i ha aconseguit subscriure un pacte de governabilitat que li permetrà ostentar la batlia tota la legislatura.

A l'hora de triar el nou batle, el candidat del PSM, Gabriel Puigserver, es votà a si mateix, igual que ho va fer l'alcaldable socialista, Ana Maria Porcel. En canvi Josep Bestard, d'UM, es va abstenir. Aquesta posició, sumada a les mitges paraules d'Hidalgo i al fet que fins fa dos dies hi hagués negociacions, fa pensar que UM podria integrar-se aviat en el nou equip de govern. Mabel Cabrer, secretària del PP de Mallorca, assistí al ple per donar suport als populars andritxols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.