algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Mor un home en accident múltiple a prop d'Algaida

Un foc a una finca d'Algaida dificultà la visibilitat i provocà que quatre vehicles xocassin

71094
Estat en què quedaren els vehicles a causa de l'incendi. | A.S.


Antoni Noguera Rosselló, de 83 anys, morí sobre les 12.45 hores d'ahir en un accident múltiple ocorregut al quilòmetre 25 de la carretera de Palma a Cala Rajada, que coincideix al seu pas per la localitat d'Algaida. En aquest accident es veieren implicats quatre vehicles, tres turismes i un camió. La Guàrdia Civil de trànsit explicà que l'accident es produí perquè a la carretera hi havia molt mala visibilitat per l'intens fum que cobria la ruta i que procedia d'un incendi de bardissa en una finca propera.

Les esmentades fonts assenyalaren que el sinistre consistí, en primer lloc, en una col·lisió entre un camió, IB-0572-DF, i un turisme Renault Laguna, IB-5380-BW. El camió el conduïa un home de 51 anys, que resultà il·lès. Igual ocorregué a l'home de 52 anys que menava el turisme. Tot seguit també es veié implicat en el xoc un Volkswagen Polo de lloguer, en el qual viatjava una parella de nacionalitat holandesa. L'home, de 41 anys, resultà il·lès, però no la seva companya, de 37 anys, que resultà ferida lleu i hagué de ser evacuada a un hospital per rebre assistència mèdica.

El tercer turisme que també es veié implicat en la col·lisió fou un Ford Fiesta, amb matrícula IB-6166-BV. Aquest cotxe el conduïa Antoni Noguera Rosselló. L'home quedà atrapat entre els ferros del cotxe i hagué de ser rescatat pels Bombers. Malgrat el fet que rebé assistència mèdica de manera immediata, el conductor morí al mateix lloc de l'accident.

Es donà la circumstància que els dos primers turismes, és a dir el Renault Laguna i el Volswagen Polo, sortiren llançars cap al marge dret de la calçada, en direcció precisament cap a la finca que estava cremant. Ambdós cotxes van ser consumats pel foc, encara que els seus ocupants pogueren sortir abans.

A aquest accident en cadena acudiren efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit, diverses ambulàncies i diverses dotacions dels Bombers del Consell Insular de diferents parcs. El sinistre provocà una llarga retenció, que es prolongà diversos quilòmetres, situació que no pogué ser resolta fins que no es retiraren els vehicles sinistrats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.