algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
17°

Arriba a Palma un nou vaixell dels EUA procedent de la guerra d'Iraq

És la cinquena nau de l'armada nord-americana que atraca a Mallorca

G.ALOMAR. Palma.
El vaixell d'assalt amfibi nord-americà USS Ponce, que ha participat a la controvertida guerra d'Iraq amb el seu batalló de 930 homes del cos de marines, va arribar ahir al port de Palma en visita de descans. Aquesta unitat és la cinquena pertanyent a l'Armada dels EUA i integrada a la força d'atac contra Iraq que elegeix Mallorca per recalar després del combat. Anteriorment i des del mes d'abril han recalat a Palma els vaixells Donald Cook, Hawes, Mont Whitney i Anzio.

EPonce ha atacat Iraq integrat al grup amfibi 3-East des del golf Pèrsic i en l'actualitat conserva la dotació completa d'helicòpters d'assalt. La seva missió més peculiar ha consistit a aclarir de mines l'accés al port d'Um Qsar amb l'ajuda de dofins ensinistrats.

Com va sent habitual amb les visites de l'USS Navy, tot just quedar atracat el vaixell es va establir a bord un agressiu dispositiu de seguretat que inclou des de peces d'artilleria apuntant el port i llistes per disparar, marines apostats a proa i a popa del navili i fins a fotògrafs dotats de càmeres amb grans teleobjectius que realitzen preses de qualsevol persona al seu judici sospitosa que intenti apropar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.