algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Quatre morts en dos accidents de trànsit a les carreteres de les Balears

Al Mercadal finaren un matrimoni i el seu fill i a Calvià la víctima fou un jove

88304
Els bombers hagueren de rescatar el cos del jove, que quedà atrapat en un embull de ferros.

MICHELS/J.JIMÉNEZ. Palma.
Un jove d'uns 22 anys, que al tancament d'aquesta edició no havia estat identificat, va morir a primera hora del matí d'ahir en estavellar-se amb el seu cotxe contra una furgoneta a la carretera Santa Ponça-Andratx. Per altra banda, un matrimoni britànic i un dels seus fills perderen la vida en un altre accident ocorregut a la carretera principal de Menorca.

En el primer dels sinistres, la víctima circulava amb un Volkswagen Golf, i cap a les sis del matí va perdre el control i va envair el carril contrari, xocant a gran velocitat contra una furgoneta que circulava en l'altre sentit. La col·lisió va ser frontal-cèntrica i el cotxe va quedar completament destrossat, amb el seu únic ocupant atrapat entre l'embull de ferros.

A l'altre vehicle viatjaven dos treballadors del Restaurant Bar Parada, d'Andratx, que van sofrir ferides de pronòstic reservat. Francisco E.G., de 57 anys, i Rafael E.D., de 27, van ser atesos pels serveis sanitaris in situ i el punt quilomètric de l'accident, un tram corb, es va convertir en els minuts següents en un continu anar i venir d'ambulàncies, dotacions de la Policia Local, Guàrdia Civil i bombers, que van haver d'alliberar el conductor del Golf.

Els metges, poc abans, havien comprovat que el jove no tenia constants vitals. Les causes exactes per les quals va perdre el control de l'automòbil no s'han aclarit, però en aquells moments començava a ploure i no es descarta que la calçada lliscant fos la causa. D'altra banda, al terme municipal des Mercadal, a Menorca, es va registrar ahir horabaixa un accident fatídic que es va saldar amb la vida de tres d'integrants d'una mateixa família anglesa.

La col·lisió es va registrar al quilòmetre 19 de la carretera que enllaça els nuclis urbans de Maó i Ciutadella, quan el turisme de lloguer, pel que sembla pel ferm banyat de la via després d'haver plogut, va perdre el control i va envair el carril contrari, sofrint l'impacte d'un camió de repartiment. Al vehicle de lloguer viatjava una família britànica -formada per un matrimoni i dos fills de curta edat- que estaven passant uns dies de vacances a Menorca. Es desconeixen encara les causes de l'accident.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.