cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
26°

Brega política entre petrers

Femenies ho denuncià a la Guàrdia Civil i Rosselló anirà als jutjats

Els confrontaments a Petra, que començaren fa més d'un any amb la polèmica del tren i que continuaren durant la campanya electoral, arribaren dimarts passat a extrems inusitats quan el regidor electe del Partit Popular Salvador Femenies i el seu veí Jaume Rosselló es barallaren. L'enfrontament acabà amb el regidor amb la cara rapinyada i amb Rosselló ingressat a l'Hospital de Manacor, on va ser operat de trencament de ròtula.

Salvador Femenies assegura que era al carrer i el seu veí li demanà per quina raó no li havia dut paperetes per votar. El regidor li contestà, segons la seva versió, que «no és de la teva incumbència», i em començà a insultar, jo vaig optar per anar-me'n amb el cotxe i ell continuava insultant. Vaig aturar-me i per la finestra li vaig dir per què estava tan nerviós i Jaume em tirà els papers i el mòbil contra la cara, vaig botar del cotxe i em va envestir. Quan me'l volia llevar de sobre va caure i es va fer mal al genoll».

Per la seva banda, Rosselló diu que fou Femenies qui el provocà dient-li irònicament «gràcies pel que ens heu ajudat», sobre les eleccions. Poc després es toparen un altre cop i el veí, segons la seva versió, digué al regidor que «tu has fet parts i quarts perquè no em dugueres les paperetes perquè et votàs». En aquell moment «Salvador pujà al cotxe i m'envestí, després frenà botà del cotxe, forcejàrem i vaig caure en terra; després es tirà damunt meu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.